Nekad je nužno odabrati stranu

Bayern je u srijedu pobijedio Dinamo, ali zbog ove vijesti sigurno nisu sretni

Bayern je 2-0 pobjedu u Zagrebu platio novom ozljedom svoje igračke zvijezde

Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery (L) and Bayern Munich's midfielder Thomas Mueller react during the German first division Bundesliga football match Moenchengladbach vs Bayern Munich in Moenchengladbach on December 5, 2015.  
AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. / AFP / PATRIK STOLLARZ
FOTO: AFP

Devet mjeseci čekao je Franck Ribery da se ponovno nađe u udarnoj postavi minhenskog Bayerna i dočekao je to u utakmici Lige prvaka na gostovanju kod Dinama. I ‘platio’ novom ozljedom zbog koje se neće vraćati na travnjake u ovoj kalendarskoj godini.

To znači da će njemački prvaci bez francuskog krilnog nogometaša odigrati sigurno subotnju ligašku utakmicu protiv Ingolstadta kao i sedam dana kasnije onu na gostovanju kod Hannovera. Zbog ozljede mišića Ribery će propustiti i ogled u Kupu protiv Darmstadta u utorak. Prije utakmice na stadionu Maksimir, Ribery je svoje mjesto u početnih jedanaest Bayernove momčadi posljednji puta imao u ožujku, u pobjedi 7-0 protiv Šahtara u Ligi prvaka. Riberyju je aktualna sezona deveta u Bayernovom dresu, no od početka sezone 2014/15 sakupio je tek 25 nastupa za klub.

Dodajmo da ozljeda mišića do kraja godine iz kadra momčadi udaljava i braniča Medhija Benatiju, potvrdio je klub.