Benitez potvrdio da je Modrić ozlijeđen i rekao da nema problema sa Ronaldom

Luka Modrić je lakše ozlijeđen, a time i upitan za utakmicu protiv Intera

Real Madrid's head coach Rafael Benitez attends a training session on the eve of the International Champions Cup football match between Inter Milan and Real Madrid in Guangzhou on July 26, 2015.     AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
FOTO: AFP

Nogometaši Real Madrida odrađuju predsezonske pripreme, a trener momčadi Rafael Benitez s jedne strane može uživati u igrama svojeg kadra, dok s druge još ne zna na koga će sve moći računati i čiji je ego povrijeđen.

Sergio Ramos i dalje je jedna od tema koje zabavljaju španjolski tisak budući da je nepoznato hoće li kapetan momčadi i sljedeće godine nositi Realov dres. Ponude Manchester Uniteda za sada su redom odbijane, a što Ramos misli i kako se osjeća svjedoči i snimka koja se pojavila na internetu. Na njoj je vidljivo da mu odnos sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom i nije baš bajan, ako je suditi po rukovanju prilikom kojeg Ramos nije želio ostvariti kontakt očima sa svojim nadređenim.

https://www.youtube.com/watch?v=IdpKh9gXIy8

Modrić upitan za Inter

Benitez, pak, tvrdi da je dogovoren sastanak te dvojice, ali da o njemu ne zna mnogo:

“Rekao mi je predsjednik tijekom ručka da će pričati sa Ramosom. Ja sam, jasno, bio usredotočen na trening i ono što mogu reći jest da Ramos dobro odrađuje treninge i da je postigao i sjajan gol.”

Upitan je li posložio momčad koju će sučeliti Interu u ponedjeljak, Benitez je kazao:

“Da budem u potpunosti iskren, nisam. Luka Modrić i Karim Benzema lakše su ozlijeđeni, pa ćemo vidjeti kako će se osjećati na dan utakmice.

Nema problema s Ronaldom

Postoji još jedna situacija koju španjolski mediji apostrofiraju kao važnu, a koja se tiče trenera i prve zvijezde kluba. Cristiano Ronaldo navodno je uvrijeđen što ga je Benitez stavio u istu rečenicu s nekolicinom suigrača kada je odgovarao na pitanje o njemu.

Postoje i video-zapisi s nekih uvodnih treninga na kojima se Benitez pokušava približiti Ronaldu koji ga je u potpunosti ignorirao niti ga ne pogledavši. Pisali su i o Portugalčevoj ljutni, što španjolskog trenera i ne brine mnogo.

https://www.youtube.com/watch?v=145GtGtt7o4

“Naš je odnos dobar, Kada se netko tijekom treninga naljuti, ali odradi svoj posao, onda u tome ne vidim nikakav problem”, zaključio je Španjolac.