Bilić nakon nove pobjede kaže da zna zašto je dobio posao u West Hamu

"Ovo je mali dokaz da smo dobro obavili transfere" rekao je Bilić

West Ham United's Croatian manager Slaven Bilic gestures to his players during the English Premier League football match between West Ham United and Newcastle United at The Boleyn Ground in Upton Park, East London on September 14, 2015.   AFP PHOTO / GLYN KIRK


RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 75 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.
FOTO: AFP

Trener West Hama Slaven Bilić mogao je biti izrazito zadovoljan igrom koju je prikazala njegova momčad u pobjedi protiv Newcastlea.

“Potpuno smo zasluženo osvojili tri boda. Bili smo bolji od početka i zabili smo u pravo vrijeme. Od tog trenutka Newcastle nas je pritiskao i branili smo se dublje. Naša igra u drugom poluvremenu bila je solidna zbog čega sam ponosan”, rekao je Bilić koji je bio posebno zadovoljan s dva gola Dimitrija Payeta.

“Ovo je mali dokaz da smo dobro obavili transfere. Payeta sam želio od samog početka i nisam mogao vjerovati da se transfer odvio tako brzo. Poznajem ga dulje vrijeme. On je igrač koji svoje suigrače čini boljima”, dodao je Bilić.

https://www.dailymotion.com/video/x36xwsd_all-goals-and-highlights-hd-west-ham-united-2-0-newcastle-united-14-09-2015-hd_sport
“Tri boda kod kuće su nam ključna jer želimo da naši navijači odu doma sretni ili da odu u pub na piće. Znam zašto sam dobio ovaj posao, a to je jer dogodine prelazimo na novi stadion pa moramo imati dobru sezonu na Upton Parku”, poručio je bivši hrvatski izbornik pa se osvrnuo na ciljeve.

“Nisam razmišljao na kojem ćemo mjestu završiti. Naš je cilj složiti dobru momčad koja se može braniti i napadati i držati loptu. Ako u tome uspijemo osvojit ćemo više bodova. Ne znam hoćemo li završiti peti ili 15.”, završio je Bilić.