Bilić ostao bez kapetana Nolana, ali vraća se napadač Carroll

'Bio je sjajan kapetan i isti takav profesionalac', ispratio je Bilić Nolana iz kluba

West Ham United's English striker Andy Carroll (R) vies with Hull City's English midfielder Tom Huddlestone (L) during the English Premier League football match between West Ham United and Hull City at the Boleyn Ground, Upton Park, in east London, on January 18, 2015. AFP PHOTO / BEN STANSALL

== RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. ==
FOTO: AFP

Hrvatski menadžer West Hamove nogometne momčadi Slaven Bilić u istome je danu potvrdio dvije vijesti vezane uz sastav koji vodi. Klub napušta kapetan Kevin Nolan, a u trenažni proces vraća se Andy Carroll.

Veznjak Nolan u klub je stigao 2011. godine u transferu iz Newcastlea i u 157 utakmica za klub postigao 31 pogodak. U ovoj sezoni Bilić ga nije stavljao u udarnu postavu te je odlučeno da se klub i igrač razilaze sporazumno.

Carroll protiv Newcastlea

“Želim mu svako dobro. U ime kluba mu se zahvaljujem na svemu što je napravio. Bio je sjajan kapetan i isti takav profesionalac”, ispratio je Bilić igrača iz West Hama, a o Carrollu, kojeg su ozljeda i operacija koljena još u veljači izbacila iz konkurencije za sastav kazao:

“Napreduje i danas će odraditi trening s nama. Ne osjeća posljedice ozljede i sada je sve samo stvar njegove spremnosti. Očekujem njegov nastup u utakmici protiv Newcastlea.”

Taj susret igra se 14. rujna. West Hamu prije toga još predstoji odigrati prvenstvenu utakmicu 4. kola protiv Liverpoola koja je na rasporedu u subotu.