Bilićeva momčad već četiri utakmice ne zna za pobjedu, ali nije to ono što najviše brine hrvatskog stručnjaka

"Podjela bodova realan je ishod ove utakmice", kaže Bilić

FOTO: AFP

Nogometaši West Hama već četiri uzastopne utakmice ne znaju za pobjedu. U nedjelju su osvojili bod odigravši kod kuće 1-1 protiv West Bromwicha, no više od rezultata glavoblju menadžeru momčadi Slavenu Biliću zadaje nova ozljeda.

Nakon što su ostali bez najboljeg pojedinca Dimitrija Payeta na dulje vrijeme, West Hamov tim morat će u nadolazećim utakmicama biti slagan i bez Diafre Sakhoa koji je travnjak napustio u 74. minuti. Ušao je tada u igru Nikica Jelavić.

Zakočeni izjednačujućim golom

“Bio sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali prvo poluvrijeme i morali smo to razdoblje igre iskoristiti za prednost od dva ili tri razlike. Gol koji je poravnao rezultat nas je zakočio, a suparnike napunio samopouzdanjem tako da je podjela bodova i realan scenarij”, izjavio je nakon utakmice Bilić i dodao:

“Više od rezultata brine me ozljeda koju je zadobio Sakho. Teško je prije pretraga reći koliko je ona ozbiljno no čini mi se da je u pitanju mišić.”

Inače, Mauro Zarate je u 17. minuti doveo West Ham u vodstvo koje je autogolom iz 50. anulirao Winston Reid. Riječ je o utakmici 14. kola engleskog prvenstva koja se naslonila na niz od dva poraza (Tottenham, Watford) i podjele bodova s Evertonom.