Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije ponovno je bio strijelac za Panathinaikos

Ovo je treći Petrićev pogodak u ovome tjednu

Panathinaikos' defender from Croatia Gordon Schildenfeld (2nd L) and Panathinaikos' forward from Croatia Mladen Petric (R) fight for the ball with Dinamo Moscow's defender from Congo Christopher Samba (2nd R) during their UEFA Europa League gorup E football match at Khimki arena outside Moscow on November 27, 2014.   AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV / AFP / ALEXANDER NEMENOV
FOTO: AFP

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić nastavio je s dobrim igrama u 2016. godini. Nakon što je bio dvostruki strijelac u ligaškoj utakmici i 4-2 pobjedi protiv Panetolikosa u ponedjeljak, ovaj je puta bio precizan i u tamošnjem Kupu.

Njegovim pogotkom iz 78. minute ogleda Panathinaikos je stigao do 2-1 slavlja protiv momčadi Giannine u prvoj utakmici osmine finala natjecanja. Zabio je Petrić glavom nakon udarca iz kuta za prednost koju momčad nosi na uzvrat koji je na rasporedu za sedam dana.

Petrić je započeo u početnoj momčadi Panathinaikosa, a zamijenjen je nakon postignutog pogotka. Nastupio je i Danijel Pranjić, u punoj minutaži.

https://www.youtube.com/watch?v=i0FMzSN7zHM