Bryant Pelicansima zabio 27 i još jednom pokazao zašto će nam nedostajati kad ode u mirovinu

Kobe je nakon 38 poena Minnesoti, ubacio 27 protiv New Orleansa

NEW ORLEANS, LA - FEBRUARY 04: Kobe Bryant #24 of the Los Angeles Lakers leaves the court following a game against the New Orleans Pelicans at the Smoothie King Center on February 4, 2016 in New Orleans, Louisiana. Los Angeles defeated New Orleans 99-96. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.   Stacy Revere/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Kobe Bryant, legendarni košarkaš Lakersa koji igra svoju oproštajnu sezonu u NBA ligi, još jednom je odlučio pobjednika. S “krive strane” parketa ovaj put našli su se New Orleans Pelicansi.

Lakersi su slavili 99-96, a Bryant koji će ove godine proslaviti 38. rođendan, postigao je odlučujuću tricu u posljednjoj minuti, kojom je njegova momčad otišla na 98-92.

Druga uzastopna pobjeda Lakersa

Treći najbolji strijelac NBA lige svih vremena, utakmicu u Louisiani je okončao s 27 poena i 12 skokova, a Lakersi su došli do druge uzastopne pobjede, što im se ove sezone nije događalo baš često.

Bryant je u prošloj utakmici također povukao Lakerse do pobjede, ubacivši 38 poena protiv Minnesote i prekinuvš niz od deset poraza. Tjedan dana uoči All-Star vikenda Kobe, koji je dobio najviše glasova navijača, dokazuje da je u sjajnoj formi. I u Smoothie King Centru bio je glavna zvijezda, gledatelji su ga opsjedali tražeći selfije i autograme.

https://www.youtube.com/watch?v=1lyxUhJqbw8

Navijač se zove Kobe

“Čak sam upoznao dečka u publici koji se zove Kobe. Toliko sam star”, našalio se legendarni igrač Lakersa.

Kod Pelicansa, Anthony Davis imao je učinak od 39 poena i 11 skokova, ali je u ključnim trenucima promašio lagano zakucavanje, nakon čega je nakratko navukao dres preko glave.

Rezultati:

Detroit Pistons – NY Knicks 111-105
Phoenix Suns – Houston Rockets 105-111
New Orleans Pelicans – LA Lakers 96-99
Portland Trailblazers – Toronto Raptors 103-111