Čačić je za utakmicu s Rusijom 17. 11. izostavio Modrića, a poziv je dobio Milović iz Hajduka

Kovačić će igrati za U21 reprezentaciju u kvalifikacijama protiv Španjolske

Ivan Rakitić
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za prijateljsku utakmicu 17. studenog protiv Rusije u Krasnodaru.
Na popisu se nalazi 20 igrača, a zanimljivo je da nema aduta Real Madrida Luke Modrića i Matea Kovačića.

Kovačić pomaže Gračanu protiv Španjolaca

“Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena”, objasnio je Čačić.
Što se tiče Kovačića, on će doći na okupljanje A reprezentacije, ali će biti na raspolaganju izborniku U-21 reprezentacije Nenadu Gračanu za dvoboj protiv Španjolske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Dinamovac Antolić ponovno dobio poziv

Po prvi je put poziv u A reprezentaciju dobio Hajdukov stoper Goran Milović, a u nacionalnu momčad se vraća Dinamov veznjak Domagoj Antolić.
“Ova utakmica nama je ujedno i početak priprema za Europsko prvenstvo iduće godine. Sučelit će se dvije momčadi koje su izborile direktan plasman na Euro, što dovoljno govori o kvaliteti susreta koji će dati dosta odgovora na neka otvorena pitanja”, kazao je izbornik.

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić

Braniči: Darijo Srna, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka, Marko Lešković, Goran Milović

Vezni igrači: Ivan Rakitić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Domagoj Antolić

Napadači: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić