Uhićen otac zvijezde PSG-a, izbornik Urugvaja uoči četvrtfinala Cope Americe ostaje bez ključnog igrača?

Luis Cavani je vozeći pod utjecajem alkohola usmrtio 19-godišnjaka

Uruguay's forward Edinson Cavani (L) controls the ball during a training session at the Nacional stadium in Santiago, on 23 June, 2015. Uruguay will face Chile in a Copa America 2015 quarterfinal match on June 24.  AFP PHOTO / PABLO PORCIUNCULA
FOTO: AFP

Još jedna vijest, ovaj puta mnogo potresnija, stigla je sa Copa Americe a vezana uz jednog od najvećih zvijezda turnira. Samo tjedan dana nakon što je Arturo Vidal vozeći pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću sa materijalnom štetom, ova koja se dogodila u utorak mnogo je šokantnija.

Prema navodima svjetskih medija otac Edinsona Cavanija je usmrtio motociklista vozeći s većom količinom alkohola u krvi no što to dopušta zakon u Urugvaju. Luis Cavani uhićen je na sjeveru države u gradu Saltu zbog sumnji da je u prometnoj nesreći u ponedjeljak oduzeo život 19-godišnjaku. Pritvoren je i čeka izlazak pred suca.

Pretpostavlja se da će Edinson Cavani uslijed ovih događaja napustiti turnir na kojem je s Urugvajem izborio nastup u četvrtfinalu kao najbolja trećeplasirana momčad. Čeka ih ogled protiv domaćina turnira Čilea.