Čini se da Ronaldu onaj nadimak jako smeta pa se trudi atraktivno zabiti. Ponovno je bio neuspješan u tome

Ronaldu se često zamjera način postizanja golova i to mu, očito je, smeta

FOTO: Screenshot

Cristiano Ronaldo često se susreće s kritikama na temu postizanja pogodaka. Zamjera mu se velik broj postignutih golova s bijele točke, a u istom se kontekstu spominju i oni prilikom kojih je trebao ‘samo’ podmetnuti nogu da bi se upisao na listu strijelaca.

Ovi navodi jesu točni, no ne i potpuni. Zabijao je portugalski napadač Real Madrida i udarcima izvan šesnaest metara i pogađao iz slobodnih udaraca, no nikako mu ne polazi za rukom, unatoč sjajnoj statistici, stišati svoje kritičare. Tako je nedavno suočen s nadimkom Penaldo, koji mu je dan upravo zbog velikog broja golova s bijele točke, odgovorio:

“Morate pogledati statistiku. Koliko sam golova zabio za Real? I nisu svi iz jedanaesteraca. Oni koji me kritiziraju neka pogledaju sve moje golove, ima ih na YouTubeu”, kazao je Ronaldo koji je na učinku od 334 gola za kraljevski klub, od čega ih je 63 stiglo s bijele točke.

Malmö i Villarreal

Kako bilo, čini se da Ronalda kritike ipak pogađaju u velikoj mjeri pa se trudi zabiti i na atraktivan način. Tako je utakmica Real Madrid-Malmö, u kojoj je postigao četiri pogotka, ponudila situaciju u kojoj Portugalac pokušava atraktivno zabiti ‘škaricama’ i pritom promašuje cijelu loptu.

Upravo na jednak način i to sa savršeno jednakim ishodom Ronaldo se pokušao upisati na listu strijelaca u ligaškom ogledu protiv Villarreala u nedjelju. Loptu je promašio, bogatu golgetersku statistiku nije povećao, ali je ponovno dao ‘materijala’ onima koji ga kritiziraju.