Louis Van Gaal kaznio je svoje skupo pojačanje (a onda je on učinio ovo)

Depay nikad nije imao manje samopouzdanja u sebe

SAN JOSE, CA - JULY 21: Memphis Depay #9 of Manchester United gestures after scoring a goal during the first half of his International Champions Cup match against San Jose Earthquakes on July 21, 2015 at Avaya Stadium in San Jose, California.   Stephen Lam/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Zvijezda Manchester Uniteda Memphis Depay (21) u ponedjeljak je odigrao utakmicu za B momčad Crvenih vragova protiv Norwicha. Bila je to kazna Louisa van Gaala za loš nastup u nedjelju gdje je bio najveći krivac za izjednačujući pogodak Chelseaja.

Čelnici Manchester Uniteda ljetos su doveli Depaya na Old Trafford s velikim očekivanjima. Smatrali su kako će Nizozemac biti pun pogodak za momčad Louisa Van Gaala, s ciljem vraćanja kluba u vrh Premier lige. Međutim, Depay je razočarao.

https://vine.co/v/i1djVvYDHpj

Samopouzdanje na nuli

Osim što ne poštuje klupski pravilnik i više je orijentiran na skupocjene automobile nego na vlastite nogometne prezentacije, Depay nikad nije imao manje samopouzdanja u sebe.

https://twitter.com/MUnitedHome/status/696808592830308352

To je bilo vidljivo i u nedjeljnoj utakmici protiv Chelsea na Stamford Bridgeu. Nizozemac je bio glavni krivac za remi svoje momčadi (1:1), koja je primila gol od aktualnog prvaka Engleske u sudačkoj nadoknadi susreta.

B United razvalio Norwich

https://twitter.com/red_cafe/status/696804853541163008

Louis Van Gaal izgubio je strpljenje s njime i poslao ga u B momčad Uniteda, s kojom je jučer odigrao susret protiv Norwicha u kojem su B Crveni vragovi slavili sa visokih 7:0.

Depay je u tom susretu ostvario učinak od tri asistencije, a imao je i nekoliko sjajnih poteza.

https://twitter.com/red_cafe/status/696800094117609472