Čini se kako Zdravko Mamić i Eduardo da Silva zakopavaju ratnu sjekiru (što je malo tko očekivao)

Na pragu su dogovora kojim bi se zaustavio najzvučniji sportski sudski proces u Hrvatskoj

FOTO: PIXSELL

Bivši izvršni predsjednik Dinama, neformalni vladar hrvatskog nogometa Zdravko Mamić i Eduardo da Silva čini se kako zakopavaju ratnu sjekiru, tvrde Sportske novosti.

Prema toj objavi, Eduardo da Silva i Zdravko Mamić na pragu su dogovora kojim bi se zaustavio najzvučniji sportski sudski proces u Hrvatskoj.

Eduardu će biti odblokirana sva imovina

Ako se informacija pokaže točnom, obojica će povući sve tužbe koje imaju jedan protiv drugoga, a Eduardu će biti odblokirana sva imovina koju ima u Hrvatskoj.

15.10.2013., Hampden Park, Glasgow, Skotska - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Skotska - Hrvatska. Eduardo Da Silva. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Eduardo da Silva PIXSELL/PIXSELL

Dudu je posljednjih dana boravio u Zagrebu i, kako se sad čini, uspio je postići dogovor sa savjetnicima Zdravka Mamića u slučajevima koji se posljednjih pet godina vode na hrvatskim sudovima.

Bili na ‘ratnoj nozi’

Eduardo i Mamić bili su na ratnoj nozi zbog prijašnjih ugovora koje je Dudu okarakterizirao kao robovlasnički, a sad je, čini se, došlo do velikog obrata.

Međutim, u takvim sudskim procesima i mogućim nagodbama često dolazi do obrata, pa vrijedi pričekati što će se dogoditi sljedećih dana i tjedana.