Cro Cop s ozljedom pobijedio Gonzagu i to mu je mogla biti zadnja borba

Nakon meča otkrio i da bi mu u slučaju poraza to bila zadnja borba u karijeri

FOTO: Screenshot Vine

Mirko Filipović Cro Cop bio je ozlijeđen u borbi u kojoj je u povratku u UFC nokautirao Gabrijela Gonzagu, a da je tu borbu izgubio, ne bi se više borio.

Mirku je jako drago što se uspio osvetiti za poraz iz 2007. godine, kada ga je Gonzaga brutzalno nokautirao: “Taj poraz od Gonzage me najviše `žuljao` u karijeri. Jednostavno sam mu morao vratiti. Trenirao sam s velikom motivacijom, bio sam spreman i za pet rundi, a taktiku smo odradili savršeno”, izjavio je za Fightsite.

Također, Cro Cop je otkrio da je u borbu ušao s ozljedom: “To nisam htio spominjati prije meča, ali u sparinzima protiv Stipe sam zaradio ozljedu ramena, zapravo rupturu mišića lijevog deltoida. Išao sam na razne terapije, no strah me bilo da ne pukne do kraja. Nasreću, izdržalo je”, otkriva.

U slučaju poraza, to bi Mirku bio zadnji meč: “Ne bih se dalje borio u UFC-u u slučaju poraza. Zahvalio bih im se na ukazanoj prilici, na korektnosti. Ipak su me stavili i kao glavni meč večeri. Ukazali su mi povjerenje i dali su mi borca kojeg sam najviše htio. Da sam slučajno izgubio ili da je on mene onako iskasapio i da sam ostao ležati u krvi, zahvalio bih se UFC-u na svemu i otišao”, poručio je za Fighsite.