Nekad je nužno odabrati stranu

Dinamo proslijedio Husejinovića u Lokomotivu i on je peti igrač Modrih na posudbi u tom klubu

Na rosteru Lokomotive čak je 12 igrača povezanih s Dinamom

FOTO: PIXSELL

Bosanskohercegovački nogometaš Said Husejinović zadnji je igrač koji je otišao na posudbu iz Dinama u Lokomotivu, javlja Goal. Vijest o njegovoj posudbi dolazi sao nekoliko dana nakon što smop javili da je istom rutom otišao branič Borna Barišić koji je u Dinamo stigao uz brojne hvalospjeve.

Uskoro stiže Pamić

Husejinović je tako postao peti igrač Dinama na posudbi u Lokomotivi, a uz njega, ostali su Oliver Zelenika, Mirko Marić, Borna Barišić, Franko Andrijašević, a navodno će istim putem uskoro krenuti i Pamić te će Modri imati šest svojih igrača na privremenom radu u klubu s Kajzerice.

Zaobilaženje propisa

Navedenih šest igrača najviše je koliko neki klub može poslati na posudbu po pravilniku HNS-a, no iz Dinama su doskočili i zaobišli taj propis tako da je na rosteru Lokomotive čak 12 igrača povezanih s Dinamom. To su Zelenika, Prenga, Capan, Leko, Andrijašević, J. Ćorić, Fiolić, Mišić, Kolar, Marić, Barišić i Husejinović. Goal piše da su “mladi lavovi poput Capana, Fiolića, Prenge, Kolara… raskinuli, kako je jednom prilikom objasnio Zoran Mamić, ugovor s Dinamom i potpisali s Lokomotivom, ali plavi imaju pravo prvokupa prilikom njihova odlaska sa Kajzerice. Ovih je dana ugovor s Dinamom raskinuo i Jerko Leko“, objašnjeno je.