Dinamo se večeras oprašta od Lige prvaka, a ovi bi se igrači ubrzo mogli oprostiti od Dinama

Najizglednijim se čini odlazak 18-godišnjeg Ante Ćorića

FOTO: PIXSELL

Dinamo se večeras, utakmicom protiv Bayerna u Maksimiru, oprašta od Lige prvaka, a neki bi se igrači mogli oprostiti od Dinamovog dresa. Barem onog tamnoplavog, dizajniranog za europske utakmice.

Do zimske stanke još su dvije utakmice, Mamićevoj momčadi preostaje u 1. HNL odraditi dvoboje protiv Osijeka u gostima i Intera kod kuće. Jasno je da neki igrači broje posljednje minute u Maksimiru, u siječnju bi mogli pronaći novi klub.

Odlazak zbog statusa

Prije svih, tu je Dinamov dragulj Ante Ćorić, čija se karijera na stadionu preko puta zagrebačkog ZOO-a razvila u neželjenom i neočekivanom smjeru. Nezadovoljan statusom, ali još više neki ugovornim stavkama, 18-godišnji Ćorić najavio je odlazak, koliko god ga se trudili udobrovoljiti ga u klubu.

Na drugom mjestu su strani igrači, od kojih neki već stoje u “niskom startu” kad je u pitanju odlazak iz kluba. Alžirac El Arabi Hilal Soudani, spreman je za Bundesligu.

Eduardo
Eduardo PIXSELL

Ponudu u klub je sam donio vratar Edurardo, s čijim obranama ionako nisu bili zadovoljni u Maksimiru u posljednje vrijeme. Derbi protiv Hajduka bio je iznimka, ali Dinamo ne strepi od njegovog odlaska, Ježina čeka priliku…

Hillel Soudani
Hillel Soudani PIXSELL/PIXSELL