Dinamovci su nakon poraza čestitali protivniku i istaknuli kako još moraju puno raditi da bi bili na toj razini

'Arsenal je odlična momčad, pokazali su to i danas jer su kaznili sve što su mogli'

FOTO: AFP/AFP

Arsenal je uvjerljivo u 5. kolu skupine F Lige prvaka na Emiratesu svladao Dinamo rezultatom 3:0, a nakon utakmice nogometaši hrvatskog prvaka mogli su samo čestitati protivniku.

Čestitke na pobjedi

“Što reći nego čestitati Arsenalu na pobjedi? Odigrali smo dobru utakmicu, u određenim periodima susreta bili i na visokoj razini, ali ako se pogleda svih 90 minuta onda je njihova pobjeda ipak potpuno zaslužena. Primili smo ponovno vrlo ‘jeftine golove’, ali tako je to na ovoj razini: svaka pogreška se kažnjava, a prilika mora realizirati”, kazao je oporavljeni kapetan Dinama Domagoj Antolić.

Arsenal-Dinamo 3-0

Ivo Pinto je dodao:

“Čestitke Arsenalu na zasluženoj pobjedi. Mi smo rekli u najavi utakmice da ćemo dati sve od sebe i to smo i napravili. Naravno, nešto se pita i Arsenal koji je danas bio na visokoj razini i treba biti realan pa priznati da su u 90 minuta zaslužili pobjedu. Na nama je raditi još više i smanjiti što više pogreške koje su nas i danas koštale”.

https://www.youtube.com/watch?v=tggJh026J4I

Uvjerljiv Arsenal

Marko Rog je bio aktivan, ali ništa nije mogao ozbiljnije napraviti u utakmici. Arsenal je jako dobro pokrivao sredinu terena i mladi Rog se tu nije mogao istaknuti.

“Dobro smo otvorili utakmicu, pola sata bili na dobroj razini, ali onda smo u par minuta kažnjeni nakon dvije pogreške i poslije toga se nemoguće bilo vratiti. Arsenal je odlična momčad, pokazali su to i danas jer su kaznili sve što su mogli, realizirali prve dvije prilike koje su imali i odveli utakmicu u željenom smjeru. Mi moramo dalje naporno raditi kako bismo došli na razinu da onako kako smo odigrali dijelove utakmice odigramo cijeli susret”, kazao je Rog.

Tako je Dinamo izgubio i teoretsku šansu za proljeće u Europi.