Dinamovi igrači su se nakon poraza od Bayerna sjetili i Zdravka Mamića, kažu da im je uvijek bio potpora

"Ove sezone smo ponudili dimenziju više u ovom natjecanju", smatra Pivarić

FOTO: PIXSELL

U svlačionici Dinama su u srijedu osjećaji bili pomiješani. Vladala je tuga zbog poraza od Bayerna u posljednjem kolu, ali i djelomično zadovoljstvo cjelokupnom izvedbom ove sezone u Ligi prvaka.

Dinamo je u šestom kolu skupine F pred svojim navijačima na Maksimiru izgubio od Bayerna s 2:0, a Modre je srušio Robert Lewandowski pogocima u 61. i 64. minuti. Zagrepčani su završili natjecanje na posljednjem mjestu u skupini s tri boda, osvojena pobjedom u 1. kolu protiv Arsenala.

“Veliko iskustvo”

“Cijeli naš nastup u Ligi prvaka ove je sezone bio jedno veliko iskustvo. Sve je ovo dobra priprema za ono sto slijedi u ovoj i, nadamo se, u sljedećoj sezonu”, rekao je portugalski vratar Eduardo, sjetivši se i izvršnog dopredsjednika Dinama koji je trenutno u pritvoru zbog sumnje u financijske malverzacije.

Atmosfera na utakmici Dinamo-Bayern

Zdravko Mamić nam je uvijek bio potpora, ali mi se želimo fokusirati samo na nogomet.”

“Bili smo na visokoj razini”

Da je Dinamo ove sezone u Ligi prvaka pokazao više nego prijašnjih godina, smatra i Josip Pivarić.

“Bayernova kvaliteta je na najvećoj razini. U pet utakmica smo bili na visokoj razini i napravili smo dobre stvari. No, mogli smo danas puno bolje proći nego što jesmo. Ove sezone smo ponudili dimenziju više u ovom natjecanju. Možda sam i ja mogao bolje danas, ali eto… To je nogomet”, izjavio je Pivarić.