Domagoj Duvnjak otpušten iz bolnice (gdje je završio nakon što je kolabirao zbog umora)

Duvnjak je u nedjelju zbog akutnog premora hospitaliziran

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak otpušten je iz bolnice u Rijeci nakon što je u nedjelju kolabirao nakon utakmice s Turskom u Umagu, priopćio je Hrvatski rukometni savez.

Nakon temeljitih dijagnostičkih obrada u utorak poslijepodnevnim Duvnjak je otpušten iz riječkog KBC-a, a prema priopćenju liječnika patološki nalazi nisu zamijećeni. U narednom periodu šef liječničke službe HRS-a Krešimir Rotim odlučit će hoće li eventualno biti provedene neke druge dijagnostičke pretrage, stoji u priopćenju.

Hospitaliziran zbog umora

Ponajbolji svjetski rukometaš Duvnjak u nedjelju je zbog akutnog premora hospitaliziran i zadržan u KBC Rijeka na intenzivnom nadzoru.

Podsjetimo, Duvnjak je u nedjelju zbog akutnog premora hospitaliziran i zadržan u KBC Rijeka na intenzivnom nadzoru, po završetku kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo koju je hrvatska reprezentacija u Umagu odigrala protiv reprezentacije Turske.

Osjetio vrtoglavicu i slabost

“Domagoj Duvnjak je nakon utakmice s Turskom osjetio vrtoglavicu i slabost te mu je odmah u dvorani pružena liječnička pomoć. Ambulantnim vozilom u pratnji doktora Tomislava Kukina je prebačen u Rijeku gdje je u KBC Rijeka i hospitaliziran. Zbog utvrđenog akutnog premora na kroničnoj bazi zadržan je na intenzivnom nadzoru”, priopćio je glasnogovornik hrvatske rukometne reprezentacije Ivica Maraš.

Hrvatski rukometaši u Umagu su uvjerljivom pobjedom nad Turskom 40-26 (21-13) okončali kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016 na koje odlaze kao pobjednici skupine. Europsko prvenstvo se igra sljedeće godine u Poljskoj.