ESPN piše kako bi Iker Casillas mogao zaigrati u MLS ligi (u klubu s poznatim igračima)

New York želi ojačati momčad nakon razočaravajućeg nastupa prošle sezone

FOTO: AFP

Slavni nogometni vratar Iker Casillas, koji je ljetos prešao iz Real Madrida u Porto, mogao bi zaigrati u američkoj MLS ligi u New York Cityju, piše ESPN prema svojim izvorima, a prenosi španjolska Marca.

New York City želi ojačati momčad nakon razočaravajućeg nastupa u MLS ligi prošle sezone i prvi pick im je legenda Kraljeva Iker Casillas. Sad Amerikanci imaju zadatak uvjeriti Casillasa u dolazak na onu stranu Atlantika.

Casillas ima ugovor s Portom do 2017. godine, a portugalski velikan za sad nema nikakvu namjeru pustiti Casillasa.

https://www.youtube.com/watch?v=TTMNqh_eGcU

Zajedno sa poznatim licima

Međutim, istražuje se mogućnost kako da Casillas što prije napusti Europu i preseli u Veliku Jabuku. Ako bi se to i dogodilo, Casillas bi zaigrao u momčadi s poznatim nogometnim imenima i nogometašima protiv kojih je već i branio poput Franka Lamparda, Andreasa Pirla i sunarodnjaka Davida Villu.

Vrijedi napomenuti kako je Casillas tijekom svoje velike karijere ubilježio 500 nastupa za Real Madrid s kojim u svoju riznicu uspjeha ima upisanih 5 naslova nacionalnog prvaka i tri osvojene Lige prvaka. Sa reprezentacijom Španjolske, Casillas je osvojio EP 2008. godine, SP 2010., kao i EP dvije godine poslije.