Estonija-Hrvatska 0-4: Reprezentacija do 21 godine uvjerljivo do druge pobjede u kvalifikacijama za Euro

Najučinkovitiji u hrvatskoj momčadi bio je Pašalić s dva pogotka

FOTO: PIXSELL

Reprezentacija Hrvatske do 21 godine uvjerljivo je pobijedila Estoniju na gostovanju i ostvarila svoju drugu pobjedu u kvalifkikacijama za Europsko prvenstvo. Izabranici Nenada Gračana slavili su rezultatom 4-0, a najučinkovitiji u hrvatskoj momčadi bio je Mario Pašalić koji je postigao dva pogotka.

Ovim trijumfom Hrvatska ima šest bodova i nalazi se na vrhu skupine 6. Podsjetimo, naša mlada nacionalna momčad prvu pobjedu je ostvarila 3. rujna u Koprivnici protiv Gruzije, a tada je slavila s 1-0.

Slijedi San Marino

Protiv Estonije ekipa Nenada Gračana je povela u 22. minuti kada je pogodio Antonio Milić. Petnaest minuta kasnije Pašalić je povisio na 2-0, a isti igrač poentirao je za 3-0 iz jedanaesterca u 66. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Josip Radošević deset minuta prije kraja.

Hrvatska je ovom pobjedom preuzela vodstvo u skupini sa šest bodova ispred Švedske, Španjolske i Gruzije sa po tri boda. Estonija i San Marino na zadnja dva mjesta imaju po bod. Našim mladim nogometašima sada slijede dvije utakmice protiv San Marina – 7. listopada na gostovanju, te 11. studenog kod kuće, a potom i derbi skupine protiv Španjolske 17. studenog.