Galliani se sastao s vodstvom Atletica pa poručio da mu se jako sviđa Mandžukić

Financijskih sredstava za posao neće manjkati – zaključio je uz osmijeh Galliani

Atletico Madrid's Croatian forward Mario Mandzukic (R) heads the ball during the Spanish league football match Levante UD vs Club Atletico de Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia on May 10, 2015.   AFP POTO/ JOSE JORDAN
FOTO: AFP

Kako je i najavljeno, izvršni predsjednik Milana Adriano Galliani doputovao je u Madrid bi se sastato s vodstvom Atletico Madrida, ali će iskorititi tu priliku kao bi se susreo i Carlom Ancelottijem. Nakon sastanka s Atleticovim vodstvom španjolske novinare je zanimalo što misli o hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću.

– Jako mi se sviđa – kratko je prokomentirao Galliani.

Ide po pojačanja

Podsjetimo, Galliani je ranije potvrdio je da će krenuti put Madrida. Iako se posljednjih dana priča da je želja milanskog kluba povratak trenera Carla Ancelottija, kojem su dani na klupi Real Madrida odbrojani, moguće je da Galliani ide i u kupovinu igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=SyyZDbjrIqU

Na upit o mogućim pojačanjima za sljedeću sezonu, konkretno o Mariju Mandžukiću iz Atletica i Jacksonu Martinezu iz Porta Galliani je rekao sljedeće:

– Mandžukićev je dom u Madridu, a Martinezov u Portu. Nije to daleko, a ako me put nanese… U svakom slučaju, financijskih sredstava za posao neće manjkati – zaključio je uz osmijeh Galliani.