Hajduk je od prodaje bivšeg kapetana Maloče zaradio samo 75 tisuća eura

Mario Maloča iz Hajduka je prešao u poljsku Lechiju iz Gdanjska

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski branič i bivši kapetan Hajduka Mario Maloča nedavno je napustio splitski klub i potpisao za poljskog prvoligaša Lechiju iz Gdanjska, a na tom poslu hrvatska momčad će zaraditi samo 75 tisuća eura, javlja Večernji list.

Oprostio je dug

Maloča je s Hajdukom imao ugovor koji je vrijedio još jednu godinu, no Hajduk je napustio ovog ljeta. Branič je spltskom klubu oprostio dug za plaće. Hajduk je Maloču ne toliko davno prodavao za 2,5 milijuna eura, a sada je otišao za neusporedivo manju cifru.

Nije poznato hoće li klub Maloči isplatiti 100 tisuća eura koje je obećao za ulazak u Europu, a bivši kapetan je rekao da mu je razdoblje u splitskom klubu bilo najljepše u životu.

Najljepše u životu

“Igrajući osam godina u Hajduku proživio sam najljepše trenutke u životu. Već kad sam zaigrao prvu utakmicu u dresu Hajduka to je za mene bilo ostvarenje snova, a sve poslije toga bio je pravi užitak. Zahvaljujem se navijačima i svima u Klubu na svemu što smo zajedno prošli. Ovaj prijateljski rastanak s Hajdukom početak je nečeg novog za mene, a zauvijek ću u srcu biti hajdukovac”, poručio je za klupsku stranicu.