Hezonja i dalje bez prave prilike, Miami slavio sekundu i pol prije kraja

Hezonja je na parketu proveo 1.47 minuta i nije imao nikakav učinak

FOTO: Screenshot

Hrvatski košarkaš Mario Hjezonja ostao je bez učinka u novoj pobjedi Orlando Magica protiv Utah Jazza (103:94). Hezonja je na parketu proveo 1.47 minuta, a u igri se našao nakon što su Evan Fournier i Aaron Gordon napravili treći prekršaj, zbog čega Scott Skiles nije želio da zarade četvrti do poluvremena.

Najučinkovitiji u Orlandu bio je Tobias Harris sa 17 koševa i sedam skokova, dok je kod njihovih protivnika s 24 koša najbolji bio Gordon Hayward.

https://www.youtube.com/watch?v=CIY9HWr6v3U

Uvjerljivi Spursi

San Antonio Spursi gostovali su kod Memphis Grizzliesa te su upisali visoku 103-83 pobjedu. Utakmicu je odlučio Kawhi Leonard odličnim nastupom u drugoj četvrtini. Osim 27 koševa upisao je i osam skokova.

https://www.youtube.com/watch?v=MKsFeZjRVPc

Sekundu i polom prije kraj utakmice Miami Heat osigurao je pobjedu 97-95 nad Oklahoma CItyjem. Kevin Durant doveo je Oklahomu u vodstvo minutu i pol prije kraja (95-93). Nakon njega Dwayne Wade zabio je izjednačujući koš pola minute prije kraja, da bi na njemu bio napravljen prekršaj sekundu i pol do kraja. Zabio je oba slobodna bacanja, a Russel Westbrook nije pogodio šut za pobjedu pa je Miami ipak slavio.

https://www.youtube.com/watch?v=tp6fQTVLUOg

Junak utakmice, Dwayne Wade skupio je 28 koševa uz četiti skoka i asistencije, dok su Westbrook i Duran upisali po 25 koševa.

Ostali rezultati

Totronto Raptors – Denver Nuggets 105-106

Portland – Indiana Pacers 123-111

https://www.youtube.com/watch?v=ierd6w8ChuA

Sacramento Kings – Boston Celtics – 97-114