Hezonja briljirao već u prvoj utakmici za Orlando Magic. Pogledajte kako je ubacio tricu za pobjedu u produžetku

U svojoj prvoj NBA utakmici Hezonja je tricom donio pobjedu svojoj momčadi

FOTO: Screenshot

Mario Hezonja počeo je dokazivati svoj igrački talent i samouvjerenost već u prvoj utakmici za svoju novu momčad Orlando Magica koja se natječe u NBA ligi.

U pripremnoj utakmici kluba peti izbor ovogodišnjeg drafta preuzeo je na sebe odgovornost i preciznim dalekometnim ubačajem riješio pitanje pobjednika između svoje i momčadi Los Angeles Clippersa. Utakmica igrana u sklopu Ljetne lige završila je pobjedom sastava s Floride 75-74 koja je do trijumfa stigla tricom Hezonje 12.9 sekundi prije isteka produžetka.

Ubacio 12 poena

Inače, hrvatski reprezentativac odigrao je 24 minute za svoj novi klub kojem se predstavio u lijepom svijetlu. Minutažu je iskoristio za 12 poena (3-8 iz igre, 2-5 za tri poena), dva skoka i dvije osvojene lopte, a tricu koju je postigao u SAD-u već opisuju holivudskim scenarijem koji je proizašao iz njegova već “legendarnog samopouzdanja”.

“Morate puknuti loptu bez straha i privesti utakmicu kraju”, izjavio je nakon utakmice Hezonja koji je i prokomentirao svoju igru:

“Neobičan osjećaj. Malo sam ‘davio’ loptu. Sve je dobro, samo je osjećaj malo neobičan. Ovo je dobra priprema za ono što je pred nama. Izgradnja kemije u momčadi za mene mnogo znači, više od same košarke. Već sada je sjajno, a ići će prema boljem. A ovo, to je tek početak puta.”

Voli zadnju loptu

Upitan, pak, osjeća li se dobro sa loptom u rukama u posljednjim sekundama utakmice, dojučerašnji Barcelonin košarkaš odgovorio je sukladno renomeu kojeg je sa sobom ponio u SAD:

“Naravno. Ne bih bio u NBA ligi da nije tako.”