I ruski izbornik se slaže, Real Madrid je bez Modrića mnogo lošija momčad

Fabio Capello je rekao da je hrvatski reprezentativac ključan za španjolski tim

FOTO: RIA Novosti/RIA Novosti

O izostanku Luke Modrića zbog ozljede i kakav to utjecaj ima na igru Real Madrida mnogo se govori tijekom zadnjih tjedana. Zadnji je svoje mišljenje iznio izbornik ruske reprezentacije i bivši trener Kraljevskog kluba Fabio Capello, koji se slaže da je hrvatski reprezentativac izuzetno bitan za madridsku momčad.

Real je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka poražen od Juventusa, još jedne momčadi koju je Capello trenirao u prošlosti: “Real je platio cijenu Modrićevog neigranja. On je igrač koji je strahovito maštovit, ali i odgovoran. Savršeno povezuje sve niti Realove igre, ključna je spona između veznog reda i napada. I kad ga nema, to se jako osjeti”, prenosi izjavu ruskog izbornika goal.com.

Luka Modrić
Luka Modrić DPPI media/DPPI media

Juventus ga nije iznenadio

Zatim je proanalizirao utakmicu Juventuisa i Reala: “Juventus me nije iznenadio. To je jedina talijanska momčad koja igra ‘europski’ i daleko je ispred ostalih u Serie A. U prvoj utakmici i Juventus je bio bez važnog igrača, nije igrao Pogba i to je bio ogromni hendikep”, rekao je.

“Uzvrat će biti velika borba. Real više pred svojom publikom ne razmišlja o lijepoj igri, nego isključivo o prolasku u finale”, poručio je Capello, a prenosi goal.com.