Ibrahimović otkrio da je ljetos imao ponudu Milana (ali se nije želio vratiti)

Zlatan je deseti put zaredom proglašen švedskim nogometašem godine

FOTO: AFP

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović priznao je da je tijekom ljeta dobio ponudu da se vrati u Milan, ali u konačnici je odbacio tu mogućnost.

Ibrahimović je igrao za Rossonere od 2010. do 2012. godine kada je prodan PSG-u. Tijekom ljeta se pojavila priča da bi se mogao vratiti na San Siro, ali sve dosad nije bilo potvrde da je ponuda Milana doista postojala.

‘Za mene je Milan najveći’

“Da, dobio sam konkretnu ponudu Milana prošlo ljeto. Da sam odgovorio pozitivno, zaključili bismo posao. No, nikad nismo došli do te točke jer to nije bilo ono što sam želio. Svejedno sam zahvalan Milanu na ponudi”, rekao je Zlatan u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

“Za mene je Milan najveći klub u kojem sam igrao, a igrao sam za puno velikih momčadi. San Siro, grad, ljudi, jezik – imam nevjerojatne uspomene na te dane. Uvijek sam govorio da mi je Italija drugi dom. Da se mene pitalo, nikad ne bih otišao iz Milana”, dodao je 34-godišnji napadač koji je u ponedjeljak deseti put zaredom proglašen švedskim nogometašem godine.

Prije Milana i PSG-a, Ibrahimović je igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter i Barcelonu. Osim Malmöa i PSG-a, svi su klubovi višestruki europski prvaci, tako da je Zlatanova procjena o najvećem svakako zanimljiva.