Inter se nastavlja pojačavati, brazilski branič postaje Kovačićev i Brozovićev suigrač

Za Inter je već potpisao 22-godišnji Francuz Geoffrey Kondogbia

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Brazilski branič Miranda vrlo brzo će postati novim igračem talijanskog prvoligaša Intera. Milanski klub u utorak je objavio da je Brazilac stigao na liječničke preglede, a transfer bi trebao biti vrijedan oko 15 milijuna eura.

Miranda će tako postati novo Interovo pojačanje, koji će očito imati snažnu momčad u sljedećoj sezoni. Za plavo-crne već je potpisao 22-godišnji Francuz Geoffrey Kondogbia koji je bio vrlo tražen igrač u posljednje vrijeme, a navodno su interes za njegov transfer pokazivali Arsenal, PSG, ali i Interov najveći rival Milan.

Podsjetimo, za Inter već nastupaju hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Marcelo Brozović, pa će im Kondogbia biti novi konkurent za pozicije u početnoj postavi.

Skup posao Intera

Kako je javio talijanski Sky Sports, Kondogbia je ugovor s Interom potpisao u prostorijama Monacovog stadiona, a njegovo trajanje iznosi pet godina.

https://www.youtube.com/watch?v=n6KIUFUdROQ

U ovom trenutku nije objavljen točan iznos odštete koju je platio milanski klub, ali nagađa se da ona iznosi oko 35 milijuna eura. Kondogbia bi u svom novom klubu trebao zarađivati oko četiri milijuna eura po sezoni.