Ivan Perišić za 18 milijuna eura seli u Inter. Još se čeka službena potvrda

Vrijednost transfera u milanski klub može rasti ako se ispune bonusi

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic reacts after he scored in a friendly football match between German first division Bundesliga  team VfL Wolfsburg and Swiss first division team FC Zurich in Singen, southern Germany, on July 21, 2015.
FOTO: AFP

“Sada je zaista samo potrebno pričekati službenu potvrdu”, uvod je teksta talijanske La Gazzette dello Sport koja tvrdi da je završena duga ljetna priča o prelasku Ivana Perišića u Inter. I to u korist talijanske momčadi.

Krilni igrač Wolfsburga i hrvatske nogometne reprezentacije preći će u milanski klub nakon što je postignut dogovor o transferu. Vrijedan je on 18 milijuna eura i bit će povećan kroz bonuse ostvari li Perišić pred njega postavljene ciljeve.

Susret sportskih direktora dvaju klubova u Monte Carlu tako je napokon donio kraj priče koja je mjesecima punila medijski prostor. Marco Fassone s Interove i Klaus Allofs sa strane Wolfsburga sklopili su ruke i završili posao koji hrvatskog reprezentativca nakon dvije i pol godine seli iz Wolfsburga u Milano.