Izbornik Čačić će uživo pratiti El Clasico (i nada se da će se Hrvati predstaviti u najljepšem svjetlu)

"Svi smo ponosni što imamo trojicu igrača na takvoj utakmici"

22.09.2015., Zagreb - Konferencija za medije Ante Cacica, novog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. 
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Vjerojatno najatraktivniji klupski derbi na svijetu, okršaj između nogometaša Real Madrida i Barcelone, na rasporedu je ove subote (18.15 sati) u španjolskoj prijestolnici, a neće ga propustiti ni hrvatski izbornik.

Ante Čačić se odlučio otisnuti na put i uživo pogledati El Clasico koji bi mogao biti povijesni za hrvatski nogomet jer bi se prvi put moglo dogoditi da zaigraju čak trojica naših nogometaša, Luka Modrić i Mateo Kovačić u dresu Reala, a Ivan Rakitić za Barcelonu.

“Kao izbornik mogu biti sretan”

“Imamo jedinstvenu priliku vidjeti tri hrvatska reprezentativca u najvećoj klupskoj utakmici na svijetu. Veseli me što se na vrijeme oporavio Rakitić koji je važna karika u Barceloni, a Luka je već duže vremena jedan od ključnih igrača Reala. I Mateo je tu, nadam se da će dobiti prigodu na terenu biti dio ovog spektakla”, izjavio je Čačić za internetsku stranicu HNS-a.

“Kao izbornik mogu biti sretan što imamo trojicu igrača na takvoj utakmici, svi smo ponosni na tu činjenicu i želim im da predstave hrvatski nogomet u najljepšem svjetlu”, zaključio je izbornik.