Je li Ibrahimović Van Gaalovo sljedeće pojačanje? Nakon njegove izjave mnogi su uvjereni da jeste

Nizozemski stručnjak i Ibrahimović već su surađivali zajedno i to u Ajaxu

Paris Saint-Germain’s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French League Cup final football match Bastia (SCB) vs Paris Saint-Germain, on April 11, 2015 at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. AFP PHOTO / LOIC VENANCE
FOTO: AFP

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal priznao da namjerava dovesti novog napadača u klub, ali niti jednog od onih o kojima mediji neprestano pišu, poput Edisona Cavanija i Thomasa Mullera.Također, dodao je da će ime njegove mete držati u tajnosti sve dok se transfer ne obavi.

Surađivali u Ajaxu

Malo poslije toga na kladionicama je naglo pao koeficijent na Zlatana Ibrahimovića. Naime, veliki broj uplata zaprimljen je na ime švedskog napadača, za kojeg se tjednima piše da bi se mogao vratiti u Milano.

Nizozemski stručnjak i Ibrahimović već su surađivali zajedno i to u Ajaxu. Međutim par se nije baš dobro slagao o čemu je Ibrahimović pisao u svojoj autobiografiji. Manchester United je, podsjetimo, ovog ljeta potrošio preko 100 milijuna dolara na pojačanja poput Memphisa Depaya, Bastiana Schweinsteigera, Morgana Schneiderlina i Mattea Darmiana. No tu se neće zaustaviti pa će biti zanimljivo vidjeti kako će izgledati engleski velikan sljedeće sezone.

https://www.youtube.com/watch?v=gc9ktJ3JHXA