Jedan je skijaš pokupio vrata i s njima na leđima završio utrku, a ovdje to pogledajte

Christof Innerhofer je zadobio težak udarac u glavu

FOTO: screenshot/youtube

Janica Kostelić je svojedobno završila sljemenski slalom iako je skijala bez jednog štapa i rukavice. Nešto podjednako neobično i brutalno u četvrtak su mogli vidjeti gledatelji u talijanskoj Santa Caterini. Tijekom spustaške utrke za Svjetski kup domaći skijaš Christof Innerhofer pokupio je jedna vrata i nastavio skijati s njima na leđima sve do cilja. Zadobio je pritom 31-godišnjak težak udarac u glavu zbog kojeg mu je potekla krv iz nosa, a naočale mu pale preko usta.

`Ovo je bilo brutalno`

Oko vrata mu se zakvačila zastavica, a jedan od štapova ga je neko vrijeme udarao u leđa. Sa zastavicom poput plašta je, pak, nastavio skijati sve do cilja, a na društvenim se mrežama ekspresno pojavila šala da se niz stazu u Santa Caterini spustio Superman. U spomenutim je okolnostima Innerhofer odradio sjajan posao, pa je na koncu osvojio četvrto mjesto s minutom i 22 stotinke zaostatka za pobjednikom, Francuzom Adrienom Theauxom.

“Ovo je bilo brutalno. Dobio sam lijepi udarac u glavu i više ništa nisam vidio. Srećom, nisam ozbiljnije ozlijeđen, ali moglo je završiti loše”, istaknuo je Innerhofer poslije utrke.

https://www.youtube.com/watch?v=bYyUVuq2Lk8