Jedan medij tvrdi kako se sprema velika čistka u Hajduku i da klub napušta (među ostalima) kapetan Maloča

Hajduk više ne računa niti na Sandra Gotala te Dejana Mezgu

01.03.2015., stadion Poljud, Split – Utakmica 23. kola MAXtv 1.HNL izmedju HNK Hajduk i NK Zadar. Mario Maloca. Photo:/
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hajduk je nedavno preuzeo novi trener, Damir Burić, koji će s tim klubom u novoj sezoni pokušati ostvariti nove, veće nego dosad, uspjehe, ali to će raditi s poprilično izmjenjenom momčadi. Kako javlja Dalmatinski portal, među onima koji neće više biti u ekipi je i dosadašnji kapetan Mario Maloča.

S druge strane, u timu bi trebao biti napadač Tomislav Kiš koji se vraća s posudbe iz Zavrča i bit će dio ekipe u narednoj sezoni.

Također, Hajduk u sljedećoj sezoni više neće računati na već spomenutog Maloču, ali i Sandra Gotala te Dejana Mezgu. Pretpostavlja se da će navedeni nogometaši karijere nastaviti u inozemstvu. Na prvom treningu pod Burićem, koji je na rasporedu u ponedjeljak u 19.30 neće biti niti Avdije Vršajevića koji je s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a i on je jedan od igrača za koje se očekuje da će stići ponuda.

Još jedan nogometaš na kojega u Hajduku ne računaju je vratar Marko Ranilović, koji im nije potreban jer već imaju dovoljno golmana. Braniču Goranu Jozinoviću ističe ugovor pa je i on jedan od nogometaša koji napušta klub.