Jedan strani portal piše da je na Schumacherovo liječenje potrošeno 14 milijuna eura

Ozlijedio se na skijanju u Francuskoj, kada je pao i udario glavom u stijenu

German Formula One driver Michael Schumacher (L) puts on a helmet during a practice session ahead of the annual Race of Champions (ROC) at Rajamangala Stadium in Bangkok on December 15, 2012. The Race of Champions (ROC) will take place in Thailand between December 14 and 16 and brings together heavyweights from all motor racing disciplines in the same type of car.    AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
FOTO: AFP

Sedmerostruki prvak Formule 1, Michael Schumacher, i dalje se oporavlja od teške ozljede glave koju je zadobio na skijanju u prosincu 2013. godine. Detalji oko njegovog zdravstvenog stanja slabo izlaze u javnost, tek se s vremana na vrijeme javi netko od njegovih suradnika i prijatelja s pokojom izjavom. Tako je nedavno i Schumacherova glasnogovornica Sabine Kemh rekla kako se njegovo stanje popravlja uzmajući u obzir težinu ozljede.

Udarac u stijenu

Međutim , sada su u javnost procurile informacije oko troškova njegovog liječenja. Prema pisanju The Expressa o Schumacheru se navodno brine liječnički tim od 15 osoba. Isti tvrde da njegovo liječenje na tjednoj bazi košta oko 140 tisuća eura. Tako je prema njihovoj računici ukupni trošak dosadašnjeg tijeka liječenja 14 milijuna eura.

Podsjetimo, Schumacher se ozlijedio na skijanju u Francuskoj, kada je pao i udario glavom u stijenu. Zadobio je teške ozljede glave pa je stavljen u stanje inducirane kome. Kada se probudio iz kome napustio je bolnicu u Grenobleu te je prebačen na rehabilitaciju u Sveučilišni bolnički centar Vaud u Lausanni.