Jedna je žena u Americi postala hit nakon što je na komičan način pogodila koš s centra (i financijski profitirala)

Nije ni shvatila što se dogodilo dok nije vidjela da tribine luduju

FOTO: Screenshot

Jedna je žena u Minnesoti dobila priliku prepoloviti troškove školarine svoje kćeri, ali za to je na prigodnom događaju morala pogoditi koš sa sredine igrališta. U konačnici joj je to i uspjelo, ali na vrlo čudan način zbog čega je ekspresno postala internetski hit.

Angela Ramey je dobila jedinstvenu priliku zahvaljujući tome što je njezina obitelj prikupila najviše novca u humanitarnoj akciji. Da bi troškove školovanja svoje kćeri Grace u privatnoj školi Bethany Academy umanjila za pola, morala je pogoditi koš s centra.

Od parketa u koš

I za profesionalne je košarkaše to teška misija, a kamoli za kućanicu koja se nikad nije bavila sportom. Angela je ipak hrabro stala na sredinu igrališta i promašila prvi šut. Priliku je potom propustila i njezina kćer i ostao je još samo jedan pokušaj. Angela je ponovno stala na centar, nespretno bacila loptu visoko u zrak i nemoćno raširila ruke kad je vidjela da je šut opet bio preslab.

https://www.youtube.com/watch?v=x1syMIYVB9o

No, u prilično nevjerojatnom raspletu lopta se odbila od parketa i – ušla u koš! Angela i Grace u prvom trenutku nisu ni shvatile što se dogodilo, a trgnule su se tek kad su vidjele i čule oduševljenje na tribinama. Počelo je tada histerično slavlje, a snimka je vrlo brzo obišla svijet i postala hit.