John Terry u 98. minuti donio bod Chelseaju protiv Evertona, Jelavićev pogodak nedovoljan West Hamu

Newcastle prekinuo West Hamov niz bez poraza

FOTO: AFP

Manchester City izjednačio se s Arsenalom i Leicesterom u vrhu Premier lige nakon što je u 22. kolu na svom stadionu pobijedio Crystal Palace 4-0, uz pogotke Sergija Aguera (2), Delpha i Silve. U najzanimljivijoj subotnjoj utakmici Chelsea je na Stamford Bridgeu izgubio od gostujućeg Evertona 3-2.

https://vine.co/v/iOvDAwTJv6V

Gosti su vodili 2-0 (Terry-autogol i Mirallas) do 64. minute, a onda domaćini u dvije minute (Costa i Fabregas) dolaze do izjednačenja. Bilo jejoš nekoliko prigoda s obje strane, ali na pogodak se čekalo do 90. minute kada Funes Mori dovodi goste u vodstvo. Međutim, domaćini su pogotkom Terryja, iz sumlnjive pozicije, u 98. minuti došli do izjednačenja.

Jelaviću poluvrijeme, Kramarić nije bio u sastavu

Slaven Bilić nije uspio postaviti novi rekord West Hama od devet uzastopnih ligaških utakmica bez poraza. Kod Newcastlea je poražen 2-1, a jedini pogodak za londonski klub postigao je Nikica Jelavić. Hrvatski napadač ušao je umjesto Obianga na poluvremenu, a pogodak je postigao u 49. minuti.

https://www.youtube.com/watch?v=jiBEWUwo0zo

Rezultati: Tottenham – Sunderland 4-1, Bournemouth -Norwich 3-0, Manchester City – Crystal Palace 4-0, Chelsea – Everton 2-3, Newcastle – West Ham 2-1, Southampton – WBA 3-0, Aston Villa – Leicester City (Kramarić nije bio u sastavu) 1-1.

Poredak: Leicester 44, Manchester City i Arsenal (utakmica manje) po 43 boda, Tottenham 39, West Ham 35, Manchester United (utakmica manje) 34 boda…