Kaka je ponovno u brazilskoj reprezentaciji (i oduševljen je time)

Liverpoolovi navijači čude se što na popisu nema Philippea Coutinha

Brazil's midfielder Kaka (C) falls down during the 2010 World Cup quarter final Netherlands vs Brazil on July 2, 2010 at Nelson Mandela Bay stadium in Port Elizabeth. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE -  AFP PHOTO / FRANCOIS-XAVIER MARIT
FOTO: AFP

Pomalo neočekivano na popisu brazilske nogometne reprezentacije koja će nastupati na rujanskom Brasil Global Touru, u utakmicama protiv Kostarike i SAD-a, našao se, među ostalima, nekoć najbolji svjetski igrač Kaka.

Posljednju je utakmicu u dresu izabrane vrste član momčadi Orlando Cityja odigrao još u listopadu prošle godine u 4-0 pobjedi protiv Japana. Ne čudi stoga što je 33-godišnji ofenzivni veznjak oduševljen što se vraća u dres reprezentacije s kojom je 2002. godine osvojio Svjetsko prvenstvo.

Bez Coutinha

“Uistinu cijenim povjerenje koje mi je ukazano i nadam se da ću pridonijeti momčadi na travnjaku i izvan njega. U igri mogu biti od koristi iskustvom koje nosim u tehničkim pitanjima i taktici, a želim pomoći i prijenosom svojih vrijednosti novoj generaciji koja stasa”, kazao je Kaka koji je za Orlando u 22 ligaške utakmice postigao devet pogodaka i četiri asistencije.

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Dunga poziv nije uručio, primjerice, Liverpoolovom Philippeu Coutinhu što je razbjesnilo navijače tog kluba.

https://twitter.com/bigelmunkey/status/631882557303488516

https://twitter.com/purl0inedletter/status/631887209965064192
Evo koga je sve Dunga pozvao:

Vratari: Jefferson, Marcelo Grohe, Alisson

Obrana: David Luiz, Marquinhos, Gabriel Paulista, Miranda, Dani Alves, Filipe Luis, Danilo,

Vezni red: Douglas Santos, Luiz Gustavo, Fernandinho, Elias, Ramires, Oscar,

Napad: Firmino, Willian, Lucas Lima, Neymar, Kaka, Lucas, Hulk, Douglas Costa