Kao i protiv Dinama, Bayern se razigrao tek u nastavku, a ponovno je zabio Lewandowski

Strijelci Bayerna proradili su u 2. poluvremenu, zabili su Lewandowski (65.) i Lahm (75.)

Bayern Munich's Polish striker Robert Lewandowski celebrates scoring during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich vs FC Ingolstadt 04 in Munich, southern Germany, on December 12, 2015. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE

RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. 
==RESTRICTED TO EDITORIAL USE ==
FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT THE DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. / AFP / CHRISTOF STACHE
FOTO: AFP

Bayern se vratio na pobjedničke staze u Bundesligi, u 16. kolu je na Allianz Areni svladao Ingolstadt s 2:0. Kao i u Zagrebu prije tri dana, u utakmici Lige prvaka protiv Dinama, Bavarci su se razbudili tek u drugom poluvremenu i slavili istim rezultatom.

Ingolstadt se kao i Dinamo nadao da će protiv Guardioline momčadi proći netakntue mreže, ali u nastavku su zabili <strong>Robert Lewandowski</strong> (65.) i <strong>Philipp Lahm </strong>(75.).<strong> </strong>


<h3>Lewa zabio 15 golova u Bundesligi</h3>
Bio je to 15. pogodak u Bundesligi za poljskog napadača ove sezone. Lewandowski je ovog tjedna zabio i dva pogotka Dinamu. Otprilike je i u Maksimiru proradio u isto vrijeme, golove je zabio u 61. i 64. minuti.

Ipak, titulu igrača utakmice ponio je vratar Manuel Neuer, kojeg nije bilo u Zagrebu, a koji je imao prilično posla protiv Ingolstadta.

Bayern s ovom pobjedom i utakmicom više bježi osam bodova Borussiji Dortmund koja sutra igra protiv Eintrachta.