Kovačić je uvjeren da će izboriti mjesto u Realovih 11 (iako ga je Perez doveo da pojača klupu)

"Real je jedan od nekoliko klubova na svijetu kojima ne možete reći ne"

Real Madrid's new player Croatian Mateo Kovacic (R) and Real Madrid's president Florentino Perez hold Kovacic's new jersey during his official presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on August 19, 2015.  AFP PHOTO / DANI POZO
FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić progovorio je za talijanske medije o svom transferu u Real Madrid, a preko istih je također dao podršku svom bivšem klubu, Interu, u nedjeljnom derbiju protiv Milana. Kovačić je iskoristio ovu priliku te je poslao poruku kako ne namjerava sjediti na klupi madridskog velikana, iako je prema riječima predsjednika Florentina Pereza doveden baš da bi pojačao klupu.

Ostvaren san

“Real je jedan od nekoliko klubova na svijetu kojima ne možete reći ne” rekao je Kovačić za Gazzettu dello Sport. “San je svakog igrača igrati u Realu, a ja sam ga ostvario s 21 godinom i zbog toga se smatram sretnim”, dodao je Kovačić svjestan da će teško izboriti mjesto u početnom sastavu.

“Znam da to neće biti lak posao, ali sam uvjeren da ću uspjeti”, kaže hrvatski veznjak. Također, ispričao je da mu je bilo teško otići iz Milana i da se sve odvijalo jako brzo.

“Iako treba dosta vremena kako bi se posložila nova momčad, uvjeren sam da će Inter imati uspješnu sezonu. Nadam se da ćemo za 12 mjeseci igrati s njima u Ligi prvaka”, rekao je Kovačić te je poručio kako da bi jako želio zaigrati u nedjlejnom derbiju i da je siguran u pobjedu svoje bivše momčadi.