Legenda američkog sporta odbacuje optužbe Al-Jazeere da je uzimao hormon rasta

Manning je, navodno, dobivao hormon rasta iz jedne klinke u Indianapolisu

CLEVELAND - NOVEMBER 30: Payton Manning #18 of the Indianapolis Colts gets ready to make a first quarter pass against the Cleveland Browns on November 30, 2008 at Cleveland Browns Stadium in Cleveland, Ohio.   Gregory Shamus/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Peyton Manning je jedan od najboljih američkih sportaša svih vremena, legenda američkog nogometa koja i u 39. godini igra (Denver Broncos) više nego uspješno. No, njegov imidž sportske ikone je narušen nakon optužbi da je uzimao hormon rasta.

Al-Jazeera je u posebnoj dokumentarnoj emisiji proteklog vikenda donijela priču kako je Manning u 2011. godini, nakon operacije vrata, koristio hormon rasta kako bi se što prije oporavio.

‘Optužba je potpuna izmišljotina’

Podsjetimo, radi se o istom prekršaju zbog kojeg je hrvatski borac Mirko Filipović Cro Cop zaradio dvogodišnju suspenziju. Amerikanac je optužbe s gađenjem odbacio:

“Optužba da bi učinio nešto takvo je kompletno s*anje i potpuna izmišljotina. To se nije dogodilo. Ne mogu vjerovati da netko bi izmislio takvu priču i pustio u javnost. Tko to govori – laže”, rekao je vlasnik brojnih rekorda u NFL-u.

Farmaceut tvrdi da su lijek slali supruzi

Manning je, navodno, dobivao hormon rasta iz jedne klinke u Indianapolisu, a oni su bili propisan na ime njegove supruge Ashley.

https://www.youtube.com/watch?v=hJfpJgA3VCU

“Lijek smo cijelo vrijeme slali njegovoj supruzi, tako da se njegovo ime nigdje ne spominje”, rekao je farmaceut iz klinke.

Ako se potvrde ove optužbe, profesionalna karijera koja traje 18 godina gledala bi se drugačije nego sada.