Nekad je nužno odabrati stranu

Legenda Liverpoola tvrdi da je utakmicu Cityja i Reala vrijedilo gledati samo zbog Luke Modrića

"Kao i uvijek, Hrvat je bio pokretačka snaga u veznom redu", ističe ESPN

Luka Modrić
FOTO: AFP

Iako utakmicu protiv Manchester Cityja neće pamtiti kao jednu od najboljih u karijeri, hrvatski nogometaš Luka Modrić je ponovno pokupio salve pohvala za svoj nastup.

Manchester City i Real Madrid su odigrali 0-0 u prvom dvoboju polufinala Lige prvaka, a Modrić je ponovno bio dirigent igre Kraljevskog kluba. Istina, Toni Kroos je imao tri dodavanja više, ali Modrić je opet bio ključna figura u veznom redu. Više od svega govore riječi Liverpoolove legende Jamieja Carraghera objavljene na Twitteru.

‘Pokretačka snaga’

“Utakmica između Manchester Cityja i Real Madrida nije bila sjajna, ali vrijedilo ju je gledati samo zbog Luke Modrića.”

I za ESPN je Modrić bio najbolji igrač na Etihadu, ocijenjen je odličnom osmicom.

“Kao i uvijek, Hrvat je bio pokretačka snaga u veznom redu. Igrao je malo povučenije, ali svaki put kad bi imao loptu, pokušavao je Real osoviti na noge. Uz veliki pritisak koji je City radio u veznom redu, Modrić je bio prisiljen više držati loptu u nogama nego je dijeliti dalje, a u nekoliko je navrata slomio obrambeni red domaćih”, napisao je ESPN na svome portalu.

‘Najpronicljiviji igrač’

Podjednako oduševljen Modrićevom igrom je i španjolski dnevni list AS.

“Hrvat je bio Realov motor i najpronicljiviji igrač. Stalno je radio pritisak na suparničku liniju iako je imao i nekoliko pogrešaka u dodavanjima”, piše AS.

https://www.youtube.com/watch?v=8fdiyFnYMnw