Levante-Atletico 2-2: Mandžukić nakon tri mjeseca još uvijek bez pogotka

Atletico je ostao treći s četiri boda više od Valencije, dok je Levante na 14. mjestu

Atletico Madrid's Croatian forward Mario Mandzukic (R) heads the ball during the Spanish league football match Levante UD vs Club Atletico de Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia on May 10, 2015.   AFP POTO/ JOSE JORDAN
FOTO: AFP

U podnevnom dvoboju 36. kola Primere Levante i Atletico Madrid su u Valenciji odigrali neriješeno, 2-2. Levante je dvaput vodio zahvaljujući zgodicima Davida Barrala (32) i Kalua Uchea (63), no Atletico je nakraju ipak uspio doći do boda, a strijelci su za madridsku momčad bili Guilherme Siqueira (35) i Fernando Torres (80).

Mandžukić protiv Levantea

Mandžukićev golgeterski post

Hrvatski napadač Marijo Mandžukić je igrao do 61. minute, kada ga je zamijenio Torres. Hrvatski napadač ponovno se nije uspio upisati u strijelce tako da se njegova loša golgeterska forma nastavila. Posljednji gol iz igre postigao je protiv Reala i to 7. veljače. Za razliku od njega Torres je zabio dva pogotka u posljedenje tri prvenstvene utakmice.

Atletico je ostao treći s četiri boda više od Valencije, dok je Levante na 14. mjestu gotovo sigurno osigurao ostanak. U kasnosinoćnjem susretu Athletic Bilbao i Deportivo La Coruna su igrali 1-1. Baski su poveli zgoditkom Aduriza (14), a Alberto Lopo (90+3) je spasio poraza Depor, koji se bori za ostanak.