Lopovi iskoristili odsustvo Arsenalova golmana i provalili mu u dom (dok mu je obitelj spavala)

Otuđen je, ali i kasnije nađen, njegov skupocjen automobil marke Mercedes

Arsenal's Colombian goalkeeper David Ospina warms up before the English Premier League football match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, northwest England, on May 17, 2015. AFP PHOTO / PAUL ELLIS

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications
FOTO: AFP

Izbivanje Davida Ospine iz obiteljskog doba smještenog u luksuznom londonskom predgrađu iskoristili su lopovi da mu pod okriljem noći uđu u kuću, a potom i otuđe 100.000 funti vrijedan automobil. Cijelu situaciju još jezivijom čini podatak da su mu supruga i djeca u tom trenutku bili kod kuće i spavali.

Mercedes je pronađen desetak kilometara udaljen od Wembley Parka, no proživljena neugodnost na kolumbijskom vrataru morala je ostaviti traga.

“Ne mogu govoriti o tome, problem još uvijek nije riješen i premda je automobil kod policije, oni još uvijek ne mogu dati sve informacije. Ne znamo što se dogodilo, osim da se zbilo po noći i da je automobil ukraden”, izjavio je 27-godišnjak, član Arsenalove nogometne momčadi, koji je u trenucima pustošenja doma bio na reprezentativnoj dužnosti, utakmici protiv Perua.

Sada je sve u redu

“Sada je sve u redu, policija je preuzela istragu”, odgovorio je na upit kako se osjećao kada je tisuće kilometara dalje primio telefonski poziv od obitelji i saznao što se dogodilo.

Navodno je do provale došlo u noći sa petka na subotu.