Machado se na Facebooku ispričao za crveni karton, kaže da zbog svega noćas nikako nije mogao zaspati

Portugalac je dobio crveni karton jer je pokazao srednji prst gledateljima

FOTO: screenshot

Potez nogometaša Dinama Paula Machada koji je pokazao srednji prst navijačima koji su mu zviždali, zbog čega je dobio crveni karton, obilježio je utakmicu 3. pretkola Lige prvaka u kojoj su Modri odigrali s norveškim Moldom tek 1-1 na svojem terenu. U aktualnom hrvatskom prvaku odlučili su Portugalca udaljiti iz prve momčadi, a dan nakon incidenta Machado je na Facebooku progovorio o svojem postupku i ispričao se.

Machado je u dužoj objavi na Facebooku rekao da iskreno žali zbog svojeg postupka koji je nazvo lošim primjerom za sve, pogotovo za djecu, i poručio da je svjestan da će ga kazniti.

I couldn’t sleep last night. My attitude was irreflected and a bad example to everyone, specially children. I know…

Posted by Paulo Machado on 29. srpanj 2015

Također je rekao da sinoć nije mogao spavati te da ga je jako razočaralo što Dinamo nije pobijedio u utakmici protiv Moldea, a on je pobjedu obećao svojem ocu koji je u utorak imao rođendan. Također je spomenuo da očekuje kaznu Uefe i ističe da nikad ranije, u 12 godina karijere, nije dobio crveni karton.

Podsjetimo, Machado je srednji prst gledateljima pokazao dok je napuštao igru u 65. minuti, a s terena je nakon slabe igre ispraćen zvižducima. To ga je očito poprilično isprovociralo, pa se odlučio na vulgarno pokazivanje srednjeg prsta prema publici. Svađati s publikom se nastavio i nakon što je izašao s terena, a smirivati ga je morao član Dinamovog stručnog stožera. Video tog događaja pogledajte OVDJE.