Mamić kaže da njegov napadač može u Manchester United, ali za 20 milijuna eura

Održana konferencija za medije uoči gostovanja Dinama u Splitu

10.12.2014..,Zagreb -  Trener GNK Dinamo Zoran Mamic odrzao je konferenciju za medije povodom utakmice s Celticom. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Uoči utakmice 32. kola prvenstva, u kojemu Dinamo gostuje u Splitu, trener Modrih Zoran Mamić održao je konferenciju za medije u kojoj je komenitirao sljedećeg protivnika svoje momčadi, ali i mogući povratak napadača Angela Henriqueza, koji se nalazi u Dinamu na posudbi iz Manchester Uniteda, u engleski klub.

O utakmici u Splitu rekao je: “To je svakako jedno od težih gostovanja jer nam je u Parku mladeži uvijek teško. Predigra finala Kupa u kojoj želimo potvrditi da smo bolji, nastaviti seriju i dobiti utakmicu”, prenosi njegovu izjavu službena Dinamova stranica.

Ukoliko Dinamo pobijedi u Splitu, četiri kola prije kraja osigurao bi naslov: “Nisam razmišljao o tome. Idemo u Split odigrati što bolju utakmicu, a naslov će doći”, kaže Mamić.

Henriquez se može vratiti u Manchester, ali uz uvjet

Posljednjih dana mediji u engleskoj sugeriraju da bi se u Manchester United mogao vratiti njihov napadač Henriquez koji igra jako dobro na posudbi u Dinamu. Mamić kaže da za to postoji način, ali uz jedan uvjet.

“Postoji način, kako ne? Plate nam otprilike 20 milijuna eura”, prenosi Mamićevu izjavu gnkdinamo.hr.