Mamiću je Lokomotiva s razlogom treća i igranje protiv njih će mu biti stresno

Dinamo od njih nikad nije izgubio, ali Mamića brine teren

04.04.2015. Rijeka – Stadion Kantrida. MAXtv prva liga, 27 kolo. HNK Rijeka S.D.D. – GNK Dinamo. Zoran Mamic na konferenciji nakon utakmice Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Dinamo u petak očekuje utakmica s Lokomotivom u 28. kolu Hrvatske nogometne lige, a uoči tog dvoboja svoj razmišljanja je iznio trener Modrih Zoran Mamić. Iako ih Loksi nikad nisu pobijedili, Mamić kaže da očekuje zahtjevnu utakmicu.

Čeka nas prvenstvena utakmica protiv ekipe koja nam rezultatski leži i brojke to pokazuju, no uvijek su te utakmice teške, neizvjesne, a često i stresne za nas koji vodimo momčad. Isto tako znamo da teren u Kranjčevićevoj nije u idealnom stanju kakvom bismo mi željeli, no moramo se tome prilagoditi i nastaviti seriju koju imamo kao i pripremiti se što bolje za srijedu i Rijeku”, prenosi njegovu izjavu službena Dinamova stranica.

Dobra forma Lokomotive Mamića ne čudi: “Moram priznati da su me iznenadili neki njihovi rezultati, ali tako je to s oscilacijama mladih igrača kojih Lokomotiva ima jako puno. Ne uđu u utakmicu na pravi način i `nalete` na razigranog protivnika, ali sigurno nisu bez razloga treći na ljestvici i moramo biti pravi ako želimo ostvariti željeni rezultat”, kaže.

Mamić nije otkrio u kojem će sustavu igrati njegova ekipa, a zaključio je: “Važno je da momčad izgleda kompaktno. U bilo kojem sustavu”, prenosi gnkdinamo.hr.