Messi opet ima zdravstvenih problema, a mediji pišu da će morati i na operaciju

Argentinac je u zbog bolova propustio polufinale Svjetskog klupskog prvenstva

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates after scoring a goal on a penalty kick during the Spanish league football match FC Barcelona vs Levante UD at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 20, 2015.   AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Argentinski nogometaš Lionel Messi opet ima problema s bubrezima i zbog toga će morati na dodatne pretrage, objavila je Barcelona na službenoj klupskoj stranici.

No, španjolski mediji, točnije katalonski Sport, tvrdi da će morati na operaciju te navode da u srijedu neće nastupiti u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja protiv Valencije.

U srijedu na treningu

“Lionel Messi podvrgnut će se testovima kako bi se procijenio razvoj problema s bubrezima koji su ga mučili u prosincu. U srijedu će se priključiti momčadi na treningu”, objavila je Barcelona.

Kako je poznato, Argentinac je u prosincu zbog bolova izazvanim bubrežnim kamencem propustio polufinale Svjetskog klupskog prvenstva protiv kineskog Guangzhoua. No, prvaci Europe i bez njega su osigurali finale, a potom i naslov svjetskih prvaka.

https://www.youtube.com/watch?v=k_XWxvCor6o