Mihajlović preuzima klupu Milana, ali čeka da Inzaghi uzme 600.000 eura i ode

Klub je aktualnom treneru spreman ponuditi otpremninu za raskid ugovora

Sampdoria's Serbian coach Sinisa Mihajlovic looks on during the Italian Serie A football match between SSC Napoli and UC Sampdoria on April 26, 2015 at the San Paolo stadium in Naples. AFP PHOTO / CARLO HERMANN
FOTO: AFP

– Ništa ne brinite, preuzet ću Milan u roku 15 dana – izjavio je talijanskim medijima srpski nogometni stručnjak Siniša Mihajlović u trenucima kada je aktualnom treneru kluba dano vrijeme da razmisli na koji se način želi oprostiti od klupe.

Službene potvrde Mihajlovićevih riječi još nema, a posebice zato što klub traži način da se zahvali na suradnji svojoj igračkoj legendi Filippu Inzaghiju. Ne žele to učiniti javno mu otkazujući suradnju nakon loše sezone i osvojenog desetog mjesta na ligaškoj ljestvici, a žele i izbjeći isplatu svih dogovorenih potraživanja do kraja lipnja sljedeće godine.

Zato su Inzaghiju ponudlii da prihvati 600.000 eura naknade za prijevremeni prekid suradnje ili će mu se uručiti otkaz. Vjerojatno niti samom Inzaghiju nije u interesu po sudskim klupama susretati klub za kojeg je igrao od 2001. do 2012. godine i koji mu je prvi ponudio trenerski angažman u karijeri, pa kad se ta situacija riješi, tvrde talijanski izvori, klupu kluba preuzet će Mihajlović.