Mihajlović želi Kovačićem pojačati Milan, Inter prati Vrsaljka

Ideja dovođenja Kovačića u Milan jednako je zanimljiva koliko i teško izvediva

FOTO: AFP/OLIVIER MORIN

Iz redova gradskog rivala Milan će pokušati svoju momčad osnažiti dovođenjem Interova Matea Kovačića, tvrdi dio talijanskih medija upozoravajući na teško izvedivu misiju.

Trener Milana Siniša Mihajlović usredotočen je na izgradnju čvrstog veznog reda svojeg sastava, a igrač kojega je označio idealnim za takvo što pripada klubu s kojim dijele stadion. Ipak, navodi se, 28-30 milijuna eura bi bilo potrebno za realizaciju tog posla što će u Milanu vrlo vjerojatno označiti previsokim zahtjevom i okrenuti se jeftinijem rješenju, a to je Sampdorijin Roberto Soriano.

Vrsaljko vrijedi 15 milijuna eura

Za sada nije bilo službenog kontakta između dvaju klubova, no Kovačić koji je iskoristiv na, kako se navodi, barem tri pozicije u veznome redu ovu ideju čini koliko teško izvedivom toliko i zanimljivom.

Juventus French midfielder Patrice Evra (R) fights for the ball with Sassuolo's Croatian defender Sime Vrsaljko during the Serie A football match between Sassuolo and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on October 18, 2014. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Još je jedan hrvatski nogometni reprezentativac u centru pažnje talijanskih medija, a to je Šime Vrsaljko. Sassuolo ga i dalje ne pušta, no nakon interesa Juventusa i Napolija tvrdi se da je desni bek sada želja i Intera. Aktualni Vrsaljkov klub neće prihvatiti ponudu manju od 15 milijuna eura.