Mijatović smatra da Mandžukić nije trebao otići iz Bayerna, ali i da je dobro što je prešao u Juvenstus

'Iz klubova poput Bayerna, Reala ili Barcelone se ne odlazi zbog sitnih nesuglasica '

FOTO: Twitter

Bivša zvijezda Reala Predrag Mijatović u razgovoru za Tportal rekao ja da je Mario Mandžukić pogriješio što je napustio Bayern, te da je on naprravio istu grešku kada je otišao iz Madrida.

“U tri sezone je primijenio tri kluba u tri različite države što mu sigurno nije bilo lako. Moje mišljenje je da je bolje ostati duže u jednom klubu. Mandžukić je imidž izgradio u Njemačkoj kao igrač Wolfsburga i Bayerna. Imao je višegodišnji ugovor s Bayernom, s jednim od najboljih klubova na svijetu i zbog toga mi je bila čudna njegova odluka da ode u Atletico Madrid. Bez obzira ne nesuglasice s trenerom moja je poruka da se iz kluba poput Bayerna ne odlazi tek tako. To je bila kriva odluka”, izjavio je Mijatović za Tportal te je nastavio.

https://www.youtube.com/watch?v=5JjtCo4RZKM

Bolje mu leži Italija

“Ja sam napravio istu pogrešku. S Realom sam imao trogodišnji ugovor, ali sam otišao zbog nesuglasica s trenerom Johnom Toschakom. To je bila moja velika pogreška i zato danas uvjeravam igrače koji namjeravaju to uraditi da je to glupost. Iz klubova poput Bayerna, Reala ili Barcelone se ne odlazi zbog sitnih nesuglasica s trenerom”, poručio je Mijatović te je dodao kako će se Mandžukić po njemu puno bolje snaći u Juventusu nego u Atleticu jer mu bolje leži talijanski stil igre,