Milevski više nije igrač Hajduka jer se klub odlučio na neke druge, mlađe igrače

Ukrajinac se s Hajdukom rastao u korektnim odnosima

FOTO: PIXSELL

Slavni ukrajinski nogometaš Artem Milevski više nije igrač Hajduka, potvrdio je splitski klub na svojoj stranici. Taj 30-godišnji Ukrajinac je stigao u splitski klub prošle sezone kao velika zvijezda, no nije uspio opravdati očekivanja.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić o toj temi je rekao: “U razgovoru s Artemom dogovorili smo raskid ugovora, a rastanak je bio vrlo korektan. Razlog je taj što se klub odlučio na neke druge, mlađe igrače, a Milevski još ima ambiciju igrati.”

Korektan rastanak

Odlazak iz Hajduka je prokomentirao i Ukrajinac. “”Bez obzira na to što ugovor nažalost nije odrađen do kraja, s Hajdukom se rastajem u vrlo korektnim odnosima. Split, Hajduk i Torcida su obilježili jedan dio moje karijere i uvijek će ostati dio mene. Trinaest lijepih mjeseci sam proveo u gradu koji doslovno živi za svoj klub, stekao brojne prijatelje, puno toga nezaboravnog doživio. Zahvalan sam Hajduku što mi je dao priliku kad mi je bilo najteže u životu, trudio sam se maksimalno, želeći se odužiti svojim suigračima, klubu koji mi je pružio ruku, te navijačima koji zrače neizmjernom ljubavi. Nažalost, u drugom dijelu prošle sezone cijeloj momčadi nije išlo, mnogi treneri su se tijekom proljeća promijenili, a za vrijeme ljetne stanke momčad je doživjela golemu rekonstrukciju. Meni je uz sve to trebalo vremena za oporaviti se nakon vrlo neugodne ozljede koju sam dobio u svibnju”, rekao je za hajduk.hr.

Budući navijač

U budućnosti će Milevski biti strastven navijač Bijelih. “Odlazim iz Splita nedovršenog posla, ali ovo iskustvo igranja za Hajduk nikad ne bih promijenio. Želim treneru Damiru Buriću, kapetanu Goranu Miloviću i svim igračima puno sreće u nastavku sezone, dio njih više neću biti, no neka znaju da će uvijek imati golemu potporu jednog njihovog vjernog navijača iz Ukrajine”, završio je Milevski.

Ukrajinac je za Hajduk u prvenstvu nastupio 21 put i postigao tri gola, ali ove sezone nije zaigrao niti jedan put.